NOSTRE TARONJA FITXA TÈCNICA


Marques

ORANGEDIRECT® per Vincent Cardona

Característiques del nostre taronja

Taronja 100% natural: mitjanes, esfèrica o lleugerament allargat. Escorça llisa, fina, Vegades alguna cosa granulosa. La polpa té contingut alt de suc, amb bon aroma lleugerament àcids i. Molt bones aptituds per a la taula i suc. Pràcticament sense llavors.

Especialment indicat

Recomanada per a nens, la Infermeria i dones embararazadas, dietes... molt baix contingut de residus, (quasi lliure, nul).

Tractaments de nostre taronja

-Tractament hormonal d'engreix: 0
-Postcollita: 0
-Tractament de maduració: 0
-Tractament de conservació: 0
-Tractament de colorants: 0
Tractament - Fito-sanitaris: 0-1
-Fitosanitaris residus: 0-pot contenir traces
-Lliurament seguretat: multiplicat per 2 (com a mínim)

Nostre full taronja

-Fruita: Cítrics 100% natural
-Categoria: Jo
-Taronja: NO RENTAR
-Cultiu: NO GM
-Maduració: Naturalment
-Totals sòlids solubles, (SST %): > 8 ° Brix.
-Solubles sòlids / acidesa total, (SS/CA %): ≥ a 7,5
-Origen: 100% la comarca de La Safor (València - Espanya)
-Formulari de l'agricultura: artesanal i tradicional
-Collita pròpia: Sí
-Producció: limitat
-Traçabilitat; Casa d'Orange
-La cadena alimentària: molt curt, venda directa
-Pes taronja: 170-220g
-Diàmetre: 67-72mm
-Escorça: 2,7-3,7mm
-Suc: 50-58%
-Llavors: De 0 a 4
-Ombra de color: Taronja
-Els matisos de sabor: Dolç, lleugera acidesa

Valor nutricional dels nostre taronja (100 GR)

– Energia [Kcal] 45,48
– Proteïna [g] 0,87
– Hidrats de carboni [g] 8,90
– Fibra [g] 2,30
– Greix total [g] 0,20
– AGS [g] 0,03
– AGM [g] 0,05
– AGP [g] 0,08
– AGP /AGS 2,71
– Colesterol [mg] 0,00
– L'aigua [g] 87,70
– Calci [mg] 41,00
– Ferro [mg] 0,49
– Iode [mg] 2,10
– Magnesi [mg] 15,20
– Zinc [mg] 0,15
– Seleni [µ g] 1,20
– Sodi [mg] 1,40
– Potassi [mg] 165,00
– Fòsfor [mg] 5,00
– VQue. B1 tiamina [mg] 0,08
– Vit. B2 riboflavina [mg] 0,04
– EQ. Niacina [mg] 0,48
– Vit. B6 piridoxina [mg] 0,06
– L'AC. Folic [µ g] 38,70
– Vit. C Ac. Ascòrbic [mg] 50,60
– Carotenoides (EQ. Β-carotè) [µ g] 39,41
– Vit. A Eq. Retincl [µ g] 33,60
– Glucosa [g] 2,44
– Fructosa [g] 2,77
– Galactosa [g] 0,00
– Sacarosa [g] 3,67
– Lactosa [g] 0,00

Utilitat de nostre menjar taronja

-Mesa taronja: Sí
-Excel lent per a suc: Sí
-Permet congelació: No
-Permet melmelada: Sí
-Permet conserves: Sí
-Secs permet: No
-Ús de la closca: Sí
-Utilitzar en pastisseria: Sí

Conservació dels nostre taronja

Entre 4 a 7 Grau C., amb una humitat relativa entre 85 i 90%

Nostres propietats taronja

Taronja és un fruit de baix valor calòric i baixa en greix. Proporciona una quantitat interessant de fibra soluble a la dieta (pectines), les principals propietats estan relacionades amb la disminució de la glucosa de sang i de colesterol, com també amb el desenvolupament de la intestinal flora. En la seva composició també cal destacar és la gran quantitat d'àcid ascòrbic o vitamina C que contenen (proporciona una mitjana taronja 82 mg. de vitamina C, ésser 60 ingesta de mg diari recomanat per aquest nutrient), Aquesta vitamina C afavoreix l'absorció intestinal de ferro. També conté quantitats significatives d'àcid fòlic, i en menor mesura, provitamina a.. A més a més, taronges proporcionar carotenoides amb activitat provitaminica A (Alfa-carotè, beta-carotè i criptoxantina). Nombrosos estudis epidemiològics suggereix la importància d'aquestes carotenoides en la prevenció de diferents tipus de càncer i en la protecció contra les malalties cardiovasculars. També conté altres carotenoides sense una activitat provitaminica, com la luteïna i zeaxantina, són presents a la retina i la lent de l'ull, i inversament associats amb el risc de les cataractes i la degeneració macular. Les taronges presents en la seva àcids orgànics de composició, com l'àcid màlic i àcid cítric, És la més abundant. Aquest últim és capaç de potenciar l'acció de la vitamina C, promoure l'absorció intestinal del calci, i facilitar l'eliminació de residus tòxics del cos, com l'àcid úric. A més a més, contenen quantitats significatives d'àcids hydroxycinnamic, ferulic, cafeic i p-coumaric, nen més ordenat segons la seva activitat antioxidant. Les taronges són rics en flavonoides. Les més conegudes són: hesperidina, neoshesperidina, naringina, narirutina, tangeretinshowed i nobiletin, a quines funcions múltiples se'ls atribuïts. Quan es consumeix aquest fruit en forma de suc varia les característiques nutricionals, Des que aquest conté poca fibra i té petites quantitats de vitamines i minerals que la taronja sencera. En qualsevol cas, l'ideal és anar prenent només espín, per evitar pèrdues de vitamina C

TOTAL I FRESCOR NATURAL, 100%. AIXÍ SÓN LES NOSTRES TARONGES. ET SORPRENDRÀ EL SEU SABOR, LA SEVA AROMA I LA QUANTITAT DE SUC.

YRADICIONAL TARONJA 100% NATURAL

ORANGEDIRECT®, TARONJA VALENCIANA GENUÏNA 100% NATURAL

VEURE, L'AROMA I EL SABOR DELS NOSTRE TARONJA 100% FRESC

►►► FEU CLIC AQUÍ, COMPRAR ARA ◄◄◄

TE VULL SABER ► JA QUE ÉS LA NOSTRA TARONJA COM LA NOSTRA CROP TARONJAVERITAT OCULTA D'ORANGEVERITAT OCULTA DE LA INDÚSTRIAORANGESALUDNOSTRE TARONJA FITXA TÈCNICA