LA MEVA PROFESSIONALITAT


 

TARONJA 100% NATURAL, ÉS LA MEVA PROFESSIÓ. I A MÉS ÉS A LA COMARCA DE LA SAFOR, VALÈNCIA (Espanya).

No volia DivX molt en la meva experiència professional en l'activitat agrícola. Atribueixo a la següent documentació, realment van superar més de 20 diferents títols només en cítrics. Des de l'agricultura ecològica fins a…, més importants com els altres.

Vaig ensenyar els meus pròpis de pagès. Per què altres llocs que ofereixen les taronges, van fer el mateix? S'amaguen més aviat a cas? Empreses?

Ser professional, no té un títol. Ser professional, cal saber el que estàs fent.

Què s'utilitzen per:

Un certificat de professionalitat establir un perfil professional s'entén com un conjunt d'identificació de competències professionals en el sistema productiu, reconegut i valorat en el mercat laboral. Tenen caràcter oficial i validesa en tot el territori nacional cada certificat de professionalitat crèdits una qualificació professional del Catàleg Nacional de qualificacions professionals. S'estructura en les unitats de competència, ser una unitat mínima acreditable per obtenir un certificat.

Es regulen els certificats de professionalitat, com a norma general, pel Reial decret 34/2008, de 18 Gener (i la seva modificació RD 1675/2010, de 10 de desembre). A més a més, cada certificat té un especial Reial decret.

Cada certificat de professionalitat servirà per acreditar una qualificació professional que ha superat la formació amb avaluació positiva un diploma.

Que totes les persones que participen en l'agricultura, Ramaderia o empreses arribar formació precisa per fer front a la proposta d'activitat amb les garanties necessàries i aconseguir els requisits de capacitació que siguin exigibles per la normativa vigent. El diploma o certificat curs o cursos en matèries agrícoles es duen a terme per institucions públiques o privades.
Quan una persona té una formació molt alta més coneguts del seu treball i no necessita tècnics per gestionar el seu treball, més tècnics, jo diria que són comercials per vendre productes.

ORANGEDIRECT®, professionalitat de produir taronja 100% seny natural. I també amb “garantia de devolució”.

TOTAL I FRESCOR NATURAL, 100%. AIXÍ SÓN LES NOSTRES TARONGES. ET SORPRENDRÀ EL SEU SABOR, LA SEVA AROMA I LA QUANTITAT DE SUC.

YRADICIONAL TARONJA 100% NATURAL

ORANGEDIRECT®, TARONJA VALENCIANA GENUÏNA 100% NATURAL

VEURE, L'AROMA I EL SABOR DELS NOSTRE TARONJA 100% FRESC

►►► FEU CLIC AQUÍ, COMPRAR ARA ◄◄◄

TE VULL SABER ► JA QUE ÉS LA NOSTRA TARONJA COM LA NOSTRA CROP TARONJAVERITAT OCULTA D'ORANGEVERITAT OCULTA DE LA INDÚSTRIAORANGESALUDNOSTRE TARONJA FITXA TÈCNICA